Alla inlägg under juni 2011

Av Monika björklind - 16 juni 2011 07:51

Det fanns en anledning till att Thomas Ledins hit "Sommaren är kort" skrevs och blev vår andra nationalsång.Men när det gäller SMHI har dom ungefär lika många rätt som jag brukar ha på lotto!

 

 

 

Av Monika björklind - 15 juni 2011 17:05

Jomenvisst,fyra timmars sömn och ser ut som en... ja, trött sextiofyraåring, skrynklig, liten gris. Sextiofyra är jag och skrynklig, men ingen gris även om jag trots något som skulle kunna kallas en dålig natt känner mig som ett vinterkrig. Och Ryssarna var många.
När ska man vakna till egentligen?. Fejjan och hon under sover än även om jag för mig framåt och åt sidan.
Annars är det en bra dag.
Men det här med skrynklig. Är det inte, ja spännande egentligen om det inte vore hyfsat trist och bara skit att ansiktet liksom dör med åldern och att man "redan" märker av det så pass att ligger man på ett tygveck, tar det  ett bra tag sedan man rest sig och lämnat horisontalläget. Återhämtningskapaciteten för utslätning är skrämmande mycket sämre idag än ja säkert bara igår.
Ja ja. Sånt är livet. Faktiskt.


 
Av Monika björklind - 15 juni 2011 09:06


Det gör absolut inte ont att skratta lite på morgonkvisten, och Björn Shifs är ju bara såå bra, få se vad dagen har att bjussa på, skall väl klura ut något, kanske en fika ute med någon som är intresserad av sällskap......


Av Monika björklind - 14 juni 2011 17:27

Man blir bara förvånad när man skall ha nya glasögon, har tagit på nätet sedan 7 år tillbaks och det funkar förträffligt, bara att lämna med ögonreceptet och den bågen man väljer och vips så är det gjort. Denna gång gick jag för skojs skull till Optikern härnere och tittade på ett par som hon sa var ett paketerbjudande om jag skulle ha progressiva, och priset vart 5.320 kronor......dom jag tog på nätet var snyggare och samma glas naturligtvis och där ger jag 940, där kan man snacka om paketerbjudande.......hur får optikern sälja egentligen med dom priserna.

    

Tackar också kära dottern för Taccosbuffen igårkväll, gott är det men tyvärr pallar inte min mage med sån mat efter all sallad jag ätit i flera månader och nästintill bara kyckling, men folk var det så det uppskattas.

     




Av Monika björklind - 13 juni 2011 15:18

tröttdag idag, men har man gått upp med en liten vildhjärna i 5 snåret så har man all rätt att vara det, försökte mig på att sova nu på eftermiddagen men lite svårt och lite kaffe får råda bot på slöheten tills kvällen kommer.

Nu sitter jag och provar glasögonbågar och kan inte riktigt bestämma mig vilka, har fått hem 6 stycken och attans vad svårt det skall vara......tänkte byta nya glasögon nu när man snart skall bli pensionär så jag skall väl tuffa till det lite, dom jag har är faktiskt jättesnygga men jag vill förnya både synskärpan och tar då bågen samtidigt....

Senare åker jag ner till Westerqwarn och äter taccobuff´e med svärsonen och 2 småttingar, mamma jobbar ju så vi får väl sitta och njuta av det goda medan hon springer omkring.

           

 

Av Monika björklind - 12 juni 2011 20:51

har jag på eftermiddagen upplevt med kusin Kicki på min mammas gata och bakgård igen, det är ett antal år sedan vi satt där och fikade och hade trevligt. När mamma levde var vi där väldigt ofta hela somrarna och njöt av det fina. Noel och Vendela har sprungit och lekt så dom slocknade direkt  och de lilla har nu sovit sen 19.00 och Vendela slocknade för 30 minuter sen, mamma kommer och hämtar henne efter jobbet och den lilla blir kvar tills imorgonbitti..............

Tack Kicki för att du stod ut med allt gapande.

             

hittade vid ett stenparti denna söta lykta som min yngsta dotter har låtit ställa där för en liten kattbebbe.

 

Av Monika björklind - 12 juni 2011 09:41

Började min dag tidigt med en kopp kaffe och blixtrar och dunder, somnade sedan om och vaknade av att Vendela redan var uppstigen och ingagit position Data......nu får det bli en liten kamp med henne om att få gå in och läsa mail och tidningarna men jag brukar i regel vinna den kampen......hon får finna sig att titta på Tv och äta frukost. Få se vad dagen bjussar för oss, cykeltur hem till henne står på listan i alla fall och eventuellt en tur till Kicki före. Sen är det Grand National i Strömsholm och Mamma jobbar då sent och Pappa återgår efter 3 lediga veckor till sitt jobb inatt så jag måste klura ihop hur det bäst löser sig att vara barnvakt, där eller här, ibland önskar man att småbarnsåldern infanns sig, tänk vad enkelt livet är för dom små, En påse godis, kramdjur och Tv, sen är dom nöjda.

 

Av Monika björklind - 11 juni 2011 09:39

Då har vi hamnat på Pingstafton och därmed också årets  

om mina fötter får bestämma så är jag inne och kollar på det, jag har ju så att säga första parkett ifrån mitt rumsfönster, bättre kan man knappast se och inte behöver man gassa i solen eller kanske bli blöt av utlovat regn......och Kicki om du är vaken då så kan du inta den positionen med mig.

 


Presentation


Mamma till 3
Mormor till 3

..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards