Alla inlägg under juni 2011

Av Monika björklind - 6 juni 2011 09:43

Vi får vara glada så länge vi får flagga och fira denna dagen, snart blir det som med skolavslutningarna som det är på vissa platser i Sverige. Ingen flagga får hissas och ingen avslutning i svenska kyrkan för (det är synd om de nya svenskarna) som kommit hit. Själv tar jag mig nog en cykeltur runt Skanzen och till det en kopp kaffe förstås efter vägen.

 

Av Monika björklind - 5 juni 2011 21:35

här kör man med tvära kast, kom på igårmorse att jag ville till dotter med familj i Sigtuna och kom på att svärsonen här i Hallsta skulle till Stockholn på 40-årskalas, sagt och gjort han stuvade in svärmor i bilen och släppte av henn vid Lidl i Kungsängen där kära dotra kom och hämtade mig, Fick umgås och gosa väldigt mycket med lilla Alex och Mamma o Pappa fick en egenkväll, Mysig middag och Bio i Uppsala, jag tror att det var uppskattat och vi andra två klarade oss utmärkt. Idag blev det hemresa och samma sak, dotter släppte av mig vid Willys i Bro och svärsonen hämtade upp och nu sitter jag hemma igen, många blöta pussar och liten snorig näsa och tomt blev det......

       


Av Monika björklind - 4 juni 2011 07:38

Idag är det cruising och bakluppeloppis i Hallsta, då kommer jag naturligtvis att tänka på min f.d svägerska Eva som älskar båda sakerna och framförallt älskar hon The King  


.....denna låt tillägnar jag henne idag, en av Elvis bästa i mitt tycke.

Vem är då Eva, jo en skön tjej (dam) på 50+ som jobbar inom vården. Mamma  till 2 tjejer och 1 kille, mormor till i kille, och farmor till 2 killar...älskar sin Terje som hon gifte sig med för någon månad sedan. Vi har haft mycket kul ihop under alla år, våra äldsta tjejer är lika gamla och dom umgås så ofta det finns tid till.

Hoppas att Du får en fin helg och att du kanske hinner se någon snygg bil, fast du har ju en riktig goding själv

  ....många kramar.   



Av Monika björklind - 3 juni 2011 17:30

för trevligt sällskap vid eftermiddagsfikat till min kompis Sonja med lilla barnbarnet Elias......

            

Av Monika björklind - 3 juni 2011 10:51

Då har man gjort sig ovän med Hallstahammars VC, är förmodligen inte välkommen dit men skit samma, får man inte komma inom 1-2 veckor då kan man söka sig nån annan läkare om än det är privat. Jag vägrar att vänta i hela 3 månader...KATASTROF.

Nu är det färdigt härhemma för att göra precis vad man vill idag, och det jag skall göra är att först inta lunch, sen jädrans blir det uteserveringen på Håkans Döttrar resten av eftermiddagen, säger bara HÄRLIGT och Våffelstugan kan slänga sig i kanalen, vilken atmosfär där är, en strulig ägare, argsint när det passar honom , spydig och dum. Aldrig mer, då sitter jag hellre på Torget med medtagen kopp Java.

Idag åker kidsen på Lyckovägen på Läger till Söndag med Farmor och Farfar, härligt för dom och tack gode Gud att dom finns också. Bättre får man nog leta efter, hehe, det skall väl vara jag då. Men läger det är nog inte min grej, tuvskuttning och båtturer med fiske är bättre Farfars grej.

 


Av Monika björklind - 2 juni 2011 07:31

Min härliga familj,

 

Min äldsta dotter Lena med sin Alexander

 

Min svärson David Med Alexander


  Min Mellandotter Linda med Vendela och liten Noel

  Min sporttokiga svärson Tommi med Vendela och  Noel

  Och sist min yngsta spralliga dotter Malin och hennes Magnus.......  

  


Av Monika björklind - 1 juni 2011 23:13

Jag är ledsen och arg ikväll, eftersom jag i några år haft besvär med mina leder så har nu mina fingrar börjat störa mig, jag har knölar på mina övre leder och något finger har kroknat lite, eftersom jag tycker om att sy, pyssla och handarbeta så har jag nu i veckan insett att dom begränsar mig otroligt, därför min frustation över vårdcentralens bemötande, jag kan ju knappast åka in till akuten eftersom det enda jag söker för är en bromsmedicin, skall jag nu vänta 3 månader till för en läkartid så hinner ett finger som just nu värker växa ytterligare lite snett.....snacka om att man kan gråta för mindre, jag har lust att gå så långt att jag vill göra en anmälan till socialstyrelsen om den vård vi erbjuds här.......nu är det bara att torka tårarna och spotta i nävarna och komma på ett sätt att få en tid hos en läkare.


   


Av Monika björklind - 1 juni 2011 08:20


Kunde jag skulle jag vilja skicka med denna sång till Vc i Hallsta med min insändare jag skrivit idag......


Hallstahammars Vc börjar bli en katastrof. Efter att ha ringt igår och ville ha en läkartid, fick jag "hör och häpna" svaret att återkomma i mitten av augusti, jag höll på att ramla av stolen, vadå mitten på augusti sa jag, jag vill komma nu, men det gick inte. Man kan bara få akuttider och då måste man ringa före klockan 08.00

Så är man inte akutsjuk utan vill komma ned med något annat då får man snällt vänta 3 månader för att få en tid. Detta är helt sanslöst, vad är problemet Hallstahammars Vc, nu får ni väl anställa lite fler läkare i alla fall. Nu kommer jag att lista om mig till Kolbäck och inser surt att man måste vara frisk för att vara sjuk.


Presentation


Mamma till 3
Mormor till 3

..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards